Jeg vågnede med en trang til at tage min
morgenmad med ud i haven i morges. Det hele var så fint og vådt af dug; ægte
sensommerstemning. For tiden er jeg glad for at spise yoghurt til morgenmad og
varierer gerne smagene og tilbehøret fra dag til dag. Denne variation er dog
ikke umiddelbart at kimse af, og jeg tror snart den er på morgenmadsmenuen
igen.
Vi har et stort blommetræ i haven, og
det er disse blommer jeg har valgt at komme oven på min yoghurt.
w Yoghurt med blomme og kokos
w
En skål god yoghurt
2 små blommer
20 g mandler
10 g kokos
Evt. lidt marmelade (jeg har brugt
en marmelade på gule hindbær og blommer)
Hak mandlerne og rør størstedelen
af mandler og kokos i yoghurten. Her kan du eventuelt også tilføje marmeladen, hvis du skal gøre det ekstra godt for dig selv, eller bare vil have
den lidt sødere. Kom blommerne oven på yoghurten og drys med resten af de
hakkede mandler og kokos.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar